Over ons

Home » Over ons

Hoe SAM begon

Wij kunnen u tientallen cases laten zien, maar als er één voorbeeld is dat de kracht van het internet onderstreept, is het SAM Online Marketing zelf. Het aloude clichéverhaal is aanwezig: begonnen op de zolderkamer en in enkele jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde organisatie.

Op de zolder in Oegstgeest

SAM is niet begonnen als een organisatie, maar als een idee op een zolderkamer in Oegstgeest. Het eerste concept was http://www.een-website-laten-maken.com, met het idee op dit zoekwoord te scoren in Google. Toen dit eenmaal gelukt was, kon dit concept uitgebreid worden en werd SAM IT Services aangemeld bij de KVK.

Een kamertje op de Frambozenweg

Met hangen en wurgen – en via een bestaand netwerk – werden de eerste opdrachten binnengehaald. Hierdoor kreeg SAM IT Services voet aan de grond en kon er vanuit een klein kamertje worden gewerkt. Ondertussen werd SAM IT Services opgedeeld in twee projecten: SAM Online Marketing en SAM Design. Deze projecten schoten als paddenstoelen uit de grond, waardoor SAM al snel op zoek moest naar een andere locatie: onze huidige locatie.

SAM nu en in de toekomst

Op dit moment werkt SAM met een team van fulltimers, parttimers, stagiaires en freelancers om ondernemers meer rendement uit hun website te laten halen. Het aantal maandelijkse bezoekers op beide websites is groeiende, net als onze conversie, de infrastructuur en het werkproces.

Waar dit ons gaat brengen, weten we niet, maar we willen graag dat u hier een deel van uit gaat maken!