Webshop laten maken 2018-05-16T12:08:39+00:00
Direct een website laten maken

Website vanaf €499,-

Offerte aanvragen

Meer dan 800 tevreden klanten gingen je voor.
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,0

Home » Webshop laten maken

Webshop laten maken

Bij ons ontwerp- en design bureau kunt u een webshop laten maken voor iedere doelgroep. Wij houden rekening bij het laten maken van webshop met verscheidene factoren die een webwinkel maken of breken. Uiteraard moet het webdesign er uitstekend uitzien wanneer u een webshop laat maken. Maar daar blijft het niet bij een moderne webwinkel moet tegenwoordig aan vele eisen voldoen wil deze rendabel zijn. Klanten groeien mee met de snelle technologische ontwikkelingen van vandaag de dag en daar moet rekening mee gehouden worden wanneer u ervoor kiest een webshop te laten maken. Er zijn bijvoorbeeld content managementsystemen zoals WordPress waar u uit kunt kiezen om het beheer van uw gemaakte webshop te vergemakkelijken. Maar ook moet er gedacht worden aan conversie, klantgerichtheid en call-to-action buttons die aangepast zijn op het gedrag van leads en klanten van vandaag. Te meer een reden om een professioneel webdesign bureau in te schakelen om u te begeleiden bij het laten maken van een webshop.

Wilt u een webshop laten maken? Bel daarvoor of voor meer informatie op 085 303 5745.

Contact opnemen

Webwinkel laten maken op maat

Op maat een webwinkel laten maken zonder fratsen? Bij ons kunt u een webshop laten maken die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf, het design dat u wenst en het doel dat u voor ogen heeft. U betaalt op die manier alleen voor wat van nut voor u is wanneer u een webshop laat maken. Wilt u een webshop die puur gericht is op het verhogen van conversie? Laat het maken van uw webshop aan ons over en wij spreken een duidelijke doelstelling met u af. Zo weet u waar u aan toe bent wanneer u een webshop laat maken.

WordPress webshop laten maken

Een WordPress webshop laten maken is een prima keuze wanneer u graag de gemakken van een CMS wilt hebben. Een CMS is een content managementsysteem. Als u kiest om een webwinkel te laten maken met zo’n systeem als WordPress dan kunt u uw webshop zelf eenvoudig beheren. Geen problemen meer met onoverzichtelijke bestanden en verdwaalde webpagina’s. Een WordPress webshop laten maken brengt u de voordelen van professionele online software waar u zelf mee aan de slag kunt gaan. Met WordPress kunt zelf offerte pagina’s, online formulieren of content pagina’s aanmaken wanneer u die nodig heeft. Bespaar u de moeite en laat een WordPress webshop maken.

Responsive webshop laten maken

Als laatste is er de optie om een responsive webshop te laten maken. Door een responsive webshop te laten maken wordt de drempel voor leads en potentiële klanten lager om uw webwinkel te bezoeken. Lange laadtijden en slecht zichtbare webshops jagen webbezoekers algauw weg. Door de responsiveness van een webshop te verbeteren wordt de laadtijd versneld en is een webwinkel op elk beeldformaat duidelijk zichtbaar. Teksten kunnen bijvoorbeeld buiten het beeld vallen wanneer een webshop niet responsief is. Een webshop responsive laten maken verhelpt dergelijke ongemakken en verhogen daardoor de conversie. Maak uw webwinkel modern en toegespitst op de huidige tijd, laat uw webshop responsive maken.

Bel ons op 085 303 5745 en kies ervoor om een responsive webshop te laten maken.

 
Webdesign €499,-
Een responsive design Dynamisch uiterlijk WordPress websites Websites met een hoge conversie Bestel uw website

Ruim 100 ondernemers gingen u voor

Bekijk hier recent gemaakte websites. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bekijk meer

Meer over een responsive webdesign

Wilt u een responsive design maken door een erkend en ervaren webdesign bureau in Utrecht? Steeds meer consumenten maken alleen nog maar gebruik van hun smartphone. Tegenwoordig is het mobiele internetverkeer voor het eerst dat van de desktop gepasseerd. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar toe zal nemen. Een responsive webdesign past zich automatisch aan aan apparaten met verschillende schermgroottes en –breedtes. Zo wordt uw website op elk apparaat goed weergegeven. Laat u adviseren door een van onze webdesign consultants in Utrecht.

SAM Webdesign bureau in Utrecht helpt iedereen!

Voor elke consument, en voor elk bedrijf is het mogelijk hun website door ons webdesign bureau te laten maken en ons in te schakelen als uw website bouwer in Utrecht. In elke prijsklasse zijn er voor u opties. Zo is het mogelijk een enkele landingspagina te laten maken, maar kunnen wij ook een webdesign in Utrecht op maat of een professionele webshop voor u maken. Weten wat voor u de beste optie is? Neem contact op en bespreek dit met een van onze webdesign professionals in Utrecht!

Website laten maken vanaf €499,-

Heeft u interesse en wilt u een offerte, of wilt u meer informatie hebben over onze diensten?

 

Jochem

Ze hebben echt veel kennis in huis, op iedere vraag is er een passende oplossing en het resultaat mag er zijn!

Lars

De communicatie verloopt fantastisch! Teksten worden op tijd geleverd. SAM Houdt zich altijd aan de planning. De deadlines zijn gehaald, waardoor mijn conversie met 65% is gestegen.